Børneleg

Indret med møbler til børn

xyz2

Når du har børn eller børnebørn, så er det vigtigt, at de møbler, som børnene skal bruge, passer til dem. Det gælder både de møbler, der skal stå på børneværelset og dem, der skal bruges for eksempel omkring spisebordet eller lignende.

Det er for det første ergonomisk rigtigt og for det andet, så er børnemøbler faktisk ret søde. Desuden er det meget praktisk, at barnet og møblet passer sammen. Skal barnet kunne nå op til enten køkkenbord eller håndvask, så må I for eksempel have en skammel, som barnet kan stå på.

På den måde kan møbler til børn blive en integreret del af jeres indretning.

Indretning af børneværelset

På selve børneværelset skal alle møbler i princippet være til børn. Det giver jo meget god mening, at de møbler, som barnet skal bruge, er lavet i en størrelse, der passer til barnet.

Er det et lille blebarn, så kan puslebordet naturligvis være i voksenstørrelse, men ellers gælder der om at lade møblerne til barnet følge barnets alder.

Har du brug for god inspiration til indretning af børneværelset, så er der god hjælp at hente på nettet. Du kan for eksempel gå ind på https://www.hopogleg.dk/. Her er er mange gode indretningstips både til inde og ude.

Har I en have, bør der bestemt også være plads til barnet i den. Indret den med havemøbler til børn, legeredskaber og så videre. Det er skønt for børn at lege udenfor. Det bør du give rige muligheder for.

modellervoks og børnemøbler

God plads til både børn og voksne

I en familie, der består af både børn og voksne, så bør der være god plads til alle. Det vil sige, at alle rum ikke skal være domineret af ting til børn eller af ting til voksne. Selv om pladsen måske er begrænset, så er det vigtigt, at begge parter har nogle ting for sig selv.

Gør plads til børnemøbler, legetøj og så videre inde på børneværelset, og indret et rum eller et hjørne af soveværelset eller fællesstuen til voksenafdeling. I voksenafdelingen kan du indrette dig med computer, bøger, hobbygenstande, spillekonsol – eller hvad, der er vigtigt for dig.

Så er det nemmere at rydde op, og det er mere privat for både voksne og børn, når man kan have sine ting i fred.

Gør hjemmet til et fælles hjem

Uanset hvilken familiekonstellation du har, så skal alle medlemmer af familien føle, at I har et fælles hjem. Det kan man gøre på mange måder. Sørg endelig for, at alle kan føle sig hjemme i de fælles rum, og at disse rum er indrettet med møbler og genstande, der er passende for alle i familien.

Møbler til børnene kan stå på børneværelset og i de fælles rum. Det er både mest fair for alle – og absolut mest praktisk. Find gerne nogle børnemøbler af en god kvalitet. De er oftest både flotte og komfortable. Og kvalitetsmøbler er ofte også meget solide.

Sofaen er og bliver dog det ultimative fælles hyggemøbel i stuen. For hele familien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.