Få kontrol over både arbejdsliv og privatliv

Få kontrol over både arbejdsliv og privatliv

xyz2

Der er mange, som kan tage sig selv i at være en periode, hvor man lidt har mistet sig selv og ikke rigtig føler, at man lever sit liv på den måde, man gerne vil. Det kan både være i forhold til de arbejdsforhold, man er underlagt og den måde, som privatlivet fungerer. Man synes måske, at hele er blevet rodet lidt sammen, så man ikke længere kan se sig selv i det, man har gang i.

Du skal vælge dig selv til i din hverdag og netop bygge din hverdag op, så du trives i den – og det gælder både derhjemme, og når du er på arbejde.

En god arbejdssitaution

For at vælge sig selv til og have sig selv med i hverdagen, er det også vigtigt at have det rette forhold til sin arbejdssituation. Altså at man rent faktisk har et job, man kan lide, og at man desuden føler den helt rigtige energi omkring selve den virksomhed, man arbejder i. Business clairvoyance kan for eksempel være noget, man kan benytte sig af i forbindelse med sit arbejde, hvis man ønsker nogle bedre signaler fra universet.

Hjemmet er den trygge base i alt kaosset

Når man har nogenlunde styr på sit arbejdsliv, og at det kører i det rette flow, så er det også en rigtig god ide at sørge for, at alt kører på hjemmefronten, så hjemmet netop kan fungere som et dejligt afslappende rum, som det jo gerne skal. For nogen kan det hjælpe at få ryddet en masse ting op, så ungernes legetøj ikke ligger og flyder, og så køkkenet ikke er beskidt og den slags. Ro derhjemme kan nemlig give ro i hovedet til at være i en bedre hverdag, hvor man har overskud til det hele.