mor-barn

Lav et hjem som dit barn vil være stolt af

xyz2

Alle forældre ønsker, at deres børn er stolte af dem. Der er ingen dårligere følelse, end når ens barn synes, man er pinlig. Derfor burde du også lave dit hjem til et, som dit barn vil vise frem, og tænke tilbage på hele sit liv. Måske vil deres barndomshjem blive en inspiration for deres eget i fremtiden.

Tænk på indretningen

Mange af de flotteste hjem er flotte fordi, at der kan mærkes at indretningen er blevet tænkt nøje over. Hvis du bruger tid og penge på at finde flotte møbler i god kvalitet – hvis det er god kvalitet, holder deres udseende som regel også længe. Du kan med fordel også tænke på et farveskema i jeres hjem, på den måde er det hurtigt at vælge ting og møbler som passer til det, som i allerede har.

Hvis du holder dig til de samme farver, er det også nemt at undgå at indretningen ser rodet ud. Du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at lave få indretningsregler, som er nemme at overholde – det gør i hvert fald indkøb af møbler markant nemmere. Du skal heller ikke være bange for at mikse moderne og klassiske udtryk.

Tit kan en gammel kommode med masser af ornamentik se endnu smukkere ud, når den står sammen med ting med simple og glatte overflader, på samme måde som et gammelt sofabord vil se endnu flottere ud i kontrast til en moderne sofa. På den måde kan du også inkorporere arvestykker med din egen personlige smag – og gamle møbler bringer en del hygge og personlighed ind i et hjem.

familie på cykel

Rummet skal kunne være med

Hvis dit hus er ved at falde fra hinanden, så vil indretning ikke hjælpe. Det er vigtigt, at du skaber et ordentligt fundament. Spartl og mal væggene så de ser rene og imødekommende ud, og skift de gamle fodlister og gulvpaneler ud med nogle nye. Det kan give utrolig meget til et rum. Du kan finde billige fodlister og fodpaneler. Høje gulvpaneler og fodlister kan give utrolig meget til et rum, selvom det virker som en lille detalje.

Giv dine børn sunde transportvaner

Det er altid rart at kunne inspirere sine børn, og måske endda lære dem noget igennem sine egne vaner. En ting som bliver fokuseret meget på i dag, er vores måde at transportere os selv. Det er ikke nogen hemmelighed, at biler er dårlige for miljøet, men heldigvis er det ikke dem alle, som er det. Nogle af de mest miljøvenlige transportmidler, som du kan finde, er cyklen, elbilen og offentlig transport.

Du kan altid prøve at bruge cyklen og bussen mere, men det er ikke altid lige praktisk. Derfor er el-bilen et af de bedste valg til børnefamilier – I beholder jeres fleksibilitet uden at skade miljøet. Egentlig er alt, hvad i skal bruge til at skifte bil nemlig en elbil og en lader til elbiler – som dem du finder her. Så inspirer dine børn med dine valg, så de forhåbentlig tager nogle, der er lige så gode.