Pige_og_hund

Sådan sikrer du dig et velfungerende hjem for både hund og børn

xyz2

Et hjem skal fungere for alle husets beboere. Store som små, firbenede som tobenede. 

Det at anskaffe sig en hund når man har børn, kan være utrolig gavnligt for både børene og hunden, der i høj grad egner sig til at underholde hinanden. 

Hund_med_fodbold

Børn og hunde er de bedste legekammerater 

Børn og hunde har den samme tilgang til livet. De er for det meste positive, optimistiske og mere eller mindre uskyldige. De er derfor helt utrolig gode til at lege med hinanden. 

Hunde og børn kan få timevis til at gå med forskellige lege og aktiviteter. Det kan være at spille bold i haven eller lege med bamser oppe i hundens hundeseng

Børn og hunde kan nemlig sagtens lege med det samme legetøj, og kan uden problemer lege med hinanden og aktivere hinanden. 

Dette er utrolig godt for børnene efter en lang skoledag, og for hunden der måske har siddet i brøggerset det meste af dagen alene. På legetojsgiganten.dk kan du læse endnu mere om netop dette. 

Derudover giver det også mere frihed til forældrene, når både hunden og børnene er aktiverede og underholdt. Det giver plads til at sætte sig på sofaen og læse dagens nyheder på https://nyheder24.dk/, uden at skulle bekymre sig om hvad børnene og hunden laver. I og med, at begge parter er underholdte, har mor og far tid til at smække fødderne op på sofabordet og slappe af efter en hård arbejdsdag. 

Sørg for, at dine børn altid får en varm velkomst, når de kommer hjem fra skole 

Det kan være enormt demotiverende at komme hjem til et fuldstændig tomt hus, efter en lang og energikrævende skoledag. 

Med en hund i huset, er man sikret at børnene aldrig kommer hjem til et tomt og dødt hus, men bliver mødt med stor glæde og energi, fra det sekund de åbner hoveddøren. 

De bliver mødt med en eksplosion af gensynsglæde, og bliver på den måde selv tanket med energi og lyst til at lege og være kreative. 

Hundens energiniveau smitter af på børnene, og giver dem lyst til at lege med hunden ude i haven. 

Den friske luft giver barnet fornyet energi, og mere overskud til resten af eftermiddagen, og når lektierne på et tidspunkt skal findes frem. 

Barn_med_fodbold

Hunden er menneskets bedsteven – men endnu mere dine børns bedsteven

Man siger at hunden er menneskets bedsteven. Dette må man præcisere en smule, for i virkeligheden er hunden barnets bedsteven. 

Børn og hunde har begge evnen for at elske ubetinget, og dermed elske hinanden. De kan både lege og løbe sammen, men børn kan i den grad også bruge hundens rolige sind som trøst og støtte, når dagen har været ekstra lang og ekstra hård. 

En hunds ubetingede måde at elske sin familie på, kan også være utrolig hjælpsomt for børn der føler sig ensomme. 

I det samfund vil lever i, i dag, føler utrolig mange børn sig ensomme. De gemmer sig bag deres telefoner og computerskærme.

I Danmark i dag, er det blevet svære for børn at finde legekammerater og fælleskaber, og flere børn oplever mobning i skolen. 

Derfor kan det være enormt trøstende at komme hjem til en logrende hale og en man er helt sikker på, altid vil lege med dig. Den står altid klar med et smækkys, en gåtur, eller en omgang fodbold ude i haven. 

Det venskab som et barn og en hund kan udvikle, er uerstatteligt og kan på ingen måde brydes. Det er ren kærlighed, og gensynsglæde hver eneste gang.