Pige udenfor

Find det perfekte legehus til dit barn

xyz2

Som barn er legehuset et perfekt sted til at udvikle fantasier og stimulere ens sanser. De kan fås i mange farver, størrelser og temaer, men fælles for dem alle er, at det for barnet er super sjovt at lege i. Ikke nok med dét, giver det også barnet mulighed for at få frisk luft og at være udenfor. Det kan være nemt nok at finde på aktiviteter om sommeren, men med et legehus, er det også muligt når det bliver køligere. Køb det her

Barn i legehuset

Find den rette størrelse til dit barn

Alt afhængig af hvor stort dit barn er, vil der være mange muligheder for køb af legehuse. Det er muligt at få lidt mindre legehuse, der egner sig bedst til de allermindste. Her er Smoby legehus fra Nature House et godt bud, da den kun måler 127 centimeter i højden, 98 centimeter i bredden og 110 centimeter i dybden. Det er derfor et perfekt første legehus til dit barn. Er barnet større, eller har du flere børn, kan det være værd at investere i et stort legehus. Det kræver dog også god plads i haven. Her er Jungle Gym legehuset en god idé, da det spænder fra 3-årsalderen til 10 år. Det er fleksibelt, og man har undervejs mulighed for at tilkøbe en rutsjebane eller et legetårn. Det gør det muligt at beholde det samme legehus til dine børn, mens der stadig vil være noget nyt og spændende ved det. 

Glade piger

Træ eller plastik

Der findes mange muligheder indenfor både træhuse og legehuse lavet af plastik, derfor kan det også nogle gange være svært at beslutte sig. Træhuse er langtidsholdbar, da de ofte holder rigtig godt i al slags vejr. De går naturligt med til haven, og er derfor ofte valget, hvis man gerne vil have et legehus, der blender rigtig godt ind. Dog er legehuse lavet af træ ret dyre, og der skal ledes længe efter det billige træhus. Til gengæld holder det længe, og kræver ikke meget vedligeholdelse. Et plastikhus derimod kræver en kærlig hånd, men er også super nemt at rengøre. Det fås i mange forskellige flotte farver, og er altid spændende for børnene at se. Desværre falmer farverne hurtigt i solen. Men et legehus er plastik er en god løsning, hvis man vil have et mindre legehus til de små børn, da det derfor ikke skal holde i flere år. Det er som regel også væsentligt billigere end et træhus.