Tag backup af din pc

Populært med backup i skyen

xyz2

Flere og flere vælger online backup, hvilket man også kalder backup i skyen. På denne måde har du alle dine filer tilgængelige hele tiden, lige meget hvor i verden du er henne.

Samtidig er du sikker på, at dine data altid er til stede og ikke går i stykker, som hvis du havde dem på en gammel ekstern harddisk.

Derfor er denne form for backup også så populær, og den bliver hele tiden mere og mere populær. Der er også mange udbydere af plads i skyen, så priserne er efterhånden ret lave.

Det er derfor bare med at komme i gang, så du ikke mister noget af din vigtige data eller dine bedste feriebilleder og minder. Når det først er mistet, så er det for sent at tænke i backup.

Mange udbydere af backup online

Der er mange udbydere af backup online. Det er både de helt store aktører, og de mindre aktører, som sidder på dette marked. De helt store aktører er it giganterne Apple, Microsoft m.fl. De tilbyder forskellige former for løsninger.

Man kan dog med fordel kigge på de lokale danske aktører, hvor man ofte får en bedre service end hos de større aktører. Samtidig er du sikret dansk support, og du er sikker på, at du ikke bare er et nummer i rækken.

Derfor vælger mange også de danske udbydere, da de gerne vil være sikret denne support og service. De danske firmaer har ligeledes et godt ry i branchen, for at være yderst professionelle og meget dygtige.

Så stor du og mangler noget online backup, så kan det være en god idé at kigge på de danske muligheder først. Eller du kan i hvert fald give dem et kald, for at høre hvad de tilbyder og få en vurdering af dem.

Mange mister deres data

Mange lærer desværre på den hårde måde, at det er utrolig vigtigt med backup. Der er bare ikke noget at gøre, hvis harddisken først er gået i stykker eller hvis hackere har overtaget din computer.

Den eneste løsning er at få styr på det inden det er for sent, så det er altså med at komme ud af fjerene og få styr på den vigtige backup.

Flere og flere virksomheder har dog styr på det, men der er stadig rigtigt mange, som ikke har en god løsning. Og i dag har næsten alle virksomheder vigtige data på den ene eller anden måde, da hele vores samfund næsten er bygget op elektronisk.

Derudover er der rigtigt mange private, som ikke har styr på deres backup. Og her gælder det altså de vigtige minder i form af fotos og meget andet vigtigt. Tænk hvis du pludselig ikke har dine billeder fra dit bryllup eller dine børns konfirmation, fordi du ikke lige fik styr på din backup.

Denne tanke er næsten ikke til at bære, hvorfor det bare er med at komme i gang før det er for sent. Du kan eventuelt gøre det i dag, det er bare at klikke ind på nettet og kontakte en af de gode udbydere af løsninger i backup.