Malling

Skal børneværelset renoveres? Sådan kommer du lettest igennem arbejdet

xyz2

I takt med at de små bliver større og større ændrer deres interesser sig også løbende. Hvis dit barn er vokset fra Paw Patrol og i stedet gerne vil have sit værelse til at ligne et landskab fra Minecraft, så kan det blive nødvendigt at finde arbejdstøjet frem og gøre klar til den store renovation af børneværelset. 

Det kan være hårdt arbejde, hvis man gerne vil opfylde sit barns ønske om et nyt værelse. Derfor får du herunder en mini-guide til, hvordan du kan gøre arbejdet lidt nemmere for dig selv. 

Børn som tegner

Skab kunst med en projektor og billig vægmaling

Rigtig mange børn drømmer om at få malet deres yndlingssuperhelte eller -prinsesser på væggen af deres værelse. Det er dog ikke altid, at hverken mors eller fars kunstneriske evner rækker så langt, at de kan male figurerne ud fra fri fantasi, også selv de har masser af billig vægmaling til rådighed. 

Man kan dog vælge at låne eller købe sig til en projektor. På denne måde kan man få kastet et billede af figurerne op på væggen, og man kan dermed blot tegne efter stregerne. På denne måde kan man nemt male nogle fine figurer, som ens barn helt sikkert vil blive glad for. 

Hvis du skal kaste dig ud i et maleprojekt, så kan du finde billig vægmaling her. 

Gør arbejdet nemmere med yogatights 

Når man har fået købt billigt vægmaling, så er det bare med at gå i gang med malerarbejdet. Dette kræver dog, at man kan bevæge sig frit omkring og ikke har ubehageligt tøj på. Derfor kan det være en god ide at trække i et par yogatights.

Yogatights strammer nemlig ikke, og det giver én fri bevægelighed, imens man svinger penslen. Man risikerer dog, at noget af den billige vægmaling kommer på ens yogatights. Derfor er det en god ide at have et ekstra par liggende, i tilfælde af at dette skulle ske. 

Yogatights fungerer selvfølgelig til meget mere end malearbejde. Hvis du vil vide mere, så kan du læse mere om yogatights her. 

Yogatights

Inddrag dit barn i processen

Bare fordi du er den voksne, så er der ingen grund til, at du skal lave alt arbejdet. Alt efter dit barns alder, så kan man sagtens give sit barn små opgaver, som de kan lave. Det kunne f.eks. være at male et billede til det nye værelse eller at vælge stof til sengetøj eller gardiner.