Lån penge gratis vivus

At låne penge kan være vejen frem, til tider

xyz2

Ej altså hvor pinligt!

Det er simpelthen sket igen! Du er kommet til at bruge alt for mange penge på de fantastiske tilbud der er for tiden og gaver til venner og veninderne, og så er du altså gået over grænsen på dit kort. Det finder du selvfølgelig ud af når du står i kassen ved Magasin og prøver at købe den lækre kjole du har kigget på siden du så den i kataloget, og kortet så siger ”afvist”. Dit store fæ, tænker du. Det er gudhjælpemig sket igen og du kan ikke løbe tilbage til familien og bede dem om penge, det er simpelthen alt, alt for pinligt! Men hvad gør du så? For du mangler jo penge og huslejen betaler trods alt ikke sig selv (selvom det helt klart ville være drømmen). Ved du hvad du gør? Du rammer sgu da bare internettet og tager et af de der maks-hurtige lån, ikke? Det er da ikke så slemt, du får alligevel løn lige om lidt, du skal bare lige have lidt i tanken til at kunne overleve resten af måneden.

Og når måneden så er gået betaler du straks lånet tilbage, for selvom du er lidt af en kegle nogle gange, så er du stadig skarp nok til at vide, at man altid betaler sine lån tilbage med det samme, ellers kommer det til at koste dig mange, mange penge. Så du tager et lån og penge siver ind på kortet og alting er godt, ikke? Nej, for det er her fælden spiller ind! Eller gør den? Nej, det gør den faktisk ikke. Jeg ville lege lidt med dine forventninger da du læste artiklen her, for du antog sikkert som mange danskere gør, at der er et eller andet forkert ved, at tage de såkaldte ”kviklån”. Men det er der faktisk ikke, det er en helt legitim industri.

Mange fordomme

Der er mange fordomme mod denne industri, og der er egentlig også en rigtig god grund til at der er det, men sikkert ikke den du tror. Grunden til, at det er forståeligt at være skeptisk overfor hurtiglånsindustrien er netop, at det simpelthen lyder for godt til at være sandt. Folk er naturligt skeptiske over for sådanne tilbud når de lyder så gode, at man næsten ikke kan afvise. Og det giver jo meget god mening, og det er en rigtig god ide altid at udvise en vis form for skepsis, men industrien er altså helt i orden. Ellers kunne de nok heller ikke reklamere for sig selv i busserne.

Sagen er den, at tilbuddene rent faktisk er så gode som de lyver. Låneindustrien, selvom den har et dårligt omdømme til tider, er stadig underlagt alle de regler alle andre industrier er, så de må jo ikke lyve når de siger ting som ”første lån er gratis” og lignende. Det er faktisk virkelig ulovligt at lyve om sådanne ting, så når du ser de reklamer som siger det over det hele har de nok rent mel i posen, ellers ville de blive lukket med det samme. Klik her for at læse mere om industrien.