Mange sjove julesange

Mange sjove julesange

xyz2

Julesange er ikke kun seriøse salmer, der er massere af sjove julesange at vælge i mellem. På denne måde bliver det lidt sjovere, hvis man også vælger nogle af disse sange, når der skal danses rundt om juletræet.

Eventuelt kan man starte med nogle af de seriøse salmer, og så hen af vejen vælge de lidt sjovere og mere livlige sange. Dette er med til at løfte stemningen, og i sær børnene synes dette er rigtigt sjovt. Så ved de også, at gaverne nærmer sig, når man begynder at skifte til de sjovere sange.

Sjove julesange på nettet

Det er ikke sikkert, at du kender så mange sjove julesange. Her kan du bruge nettet til inspiration, da du kan finde massere gode julesange her.

Det er også altid sjovt at lære nogle nye sange at kende, da julen handler meget om traditioner, så et frisk pust kan være dejligt. Dette kan en frisk julesang hjælpe på, så klik ind på nettet og find nogle sjove at vælge i mellem.

Spørg venner og familie

Du kan også spørge venner og familie om de kender nogle gode nye julesange, og så få dem til at printe et hæfte til juleaften. Så er gæsterne også med til at vælge, og det giver en god stemning juleaften.

Og det er altid spændende med overraskelser, så en ny sang fra nogle af gæsterne er et godt indslag til en festlig aften. Det behøver ikke at være så stift, da der er nok med gamle traditioner i forvejen. Man kan sagtens holde fast i dem, og samtidig finde nye sjove sange til denne højtid.

Julen er en fest

Når du skal planlægge en juleaften for venner og familie, så tænk fest ind i konceptet. God mad, hygge, gaver og festlige indslag går hånd i hånd.

Enten kan du selv stå for alle de festlige indslag inklusiv julesange, men du kan også sagtens lade andre af gæsterne have nogle opgaver. Det er næsten hyggeligere at arrangere sådan en aften sammen, så værd ikke bange for at give gæsterne nogle opgaver.

Julesange før gaverne

Sørg for at synge julesangene før gaverne, da det er med til at øge spændingen. Hvis børnene først har fået deres gaver, så er de mere optaget af dette end at synge julesange.

Og her er det igen vigtigt med en god kombination af sjove og traditionelle julesange, så det hele ikke bliver alt for formelt.

Lad eventuelt børnene vælge nogle af sangene, så er de også mere engagerede i sangene. De synes det er sjovere, hvis de også kan beslutte noget.

Julesange i fremtiden

Det bliver spændende at kigge frem i tiden og se, hvilke julesange der er populære om 50 år. Er det stadig de gode gamle, eller vinder de nye og sjove julesange mere og mere indpas.

Vi har jo alle adgang til nettet, og der bliver hele tiden skrevet flere og flere sjove sange, så det kommer nok til at fylde mere med de nye sange.