Fødselsdag

Sådan holder du en børnefødselsdag lige til bloggen

xyz2

Det kan nogle gange være svært at få det helt rigtige billede til bloggen. Hvis der skal holdes børnefødselsdag, kan der være mange forskellige tanker og ideer bag. Til en børnefødselsdag er det godt med et tema, for det gør, at børnene kan leve sig ind i temaet. Desuden er det både sjovt og nemt at finde pynt, så temaet står skarpt. Når børnene har det sjovt og lever sig ind i temaet, er det derfor også nemmere at få taget det helt rigtige billede til bloggen. 

Cirkustema

En temafyldt børnefødselsdag

Der findes ikke noget bedre end et tema til en børnefødselsdag. Det er både sjovt, og det er langt nemmere at leve sig ind i et tema. Et tema til børnefødselsdagen kan være alt lige fra pirattema til prinsessetema, her er det kun fantasien, der sætter grænser. Når først børnenes fantasi og kreativitet får frit løb, er der god mulighed for at fange det perfekte billede til bloggen. Bloggen skal nemlig ikke kun afspejle det perfekte liv, men rent faktisk vise den virkelige glæde hos børnene. 

Med et tema er det nemmere at finde på lege, som passer til det specifikke tema. Det kan også nogle gange være svært at finde ud af, hvad menuen skal stå på. Et tema kan være med til at inspirere maden, så temaet bliver udnyttet fuldt ud. Man kan også købe pynt, som passer til temaet, for det er bare lidt sjovere, når temaet er gennemgående. Få inspiration til temaer og køb pynt til børnefødselsdagen på festkassen.dk.

blog

Sådan optimerer du din blog på Google

Det er ikke kun det perfekte billede, der skal være i fokus, hvis man ønsker sig en populær blog. Der findes noget, der hedder SEO, som på engelsk kaldes for Search Engine Optimization, eller som på dansk bliver kaldt for søgemaskineoptimering. SEO hjælper ens hjemmeside med at få en højere placering på google, så der er større chance for, at flere mennesker klikker sig ind på hjemmesiden. 

Det handler om at kende sin målgruppe godt for at få en bedre placering på Google. Når man ved, hvilke nogle ord ens målgruppe søger på, handler det om at få dem inkorporeret i sine tekster på hjemmesiden. Det kan være svært selv at få styr på, hvordan man optimerer sin hjemmeside bedst muligt, og derfor findes der firmaer, som kan hjælpe. De har mange års erfaring med SEO og ved, hvordan de hjælper den enkeltes hjemmeside bedst på vej på Google. Klik her for at læse meget mere om SEO og fordelene ved det.

Med en blog er det både vigtigt, at indholdet er spændende, og det er samtidig også vigtigt at optimere sin blog, så den når ud til flere mennesker.