Med flere kufferter har du mere plads

Med flere kufferter har du mere plads

xyz2

Ofte sker der det, at når folk skal ud og rejse eller måske flytte et andet sted hen permanent så tænker de ikke på, at de naturligvis også skal hjem igen på et tidspunkt. Dette er grunden til, at det kun er de færreste mennesker, som rent faktisk tager flere kufferter med på en rejse, selvom det er noget, som alle burde gøre.

Ofte er det sådan, at man er nødt til at betale for det, hvis man ønsker at have flere kufferter med ud at rejse. Dette er formentligt også grunden til, at der er mange, som slet ikke overvejer at tage andet end deres yndlingskuffert, som de har brugt hele livet, med. Men ofte vil lige præcis denne type mennesker finde sig selv i et problem når de står og skal hjem igen. For det er klart, at de har været ude og shoppe og til dette vil man få brug for flere kufferter, som man dog ikke har.

Måden, hvorpå man løser dette problem er naturligvis ved at gå ud og købe flere kufferter. Men ofte er valutaen anderledes og da man er i udlandet ved man måske ikke hvor man skal tage hen for at få nogle kufferter i god kvalitet, som samtidig er billige, hvorfor man ender med at købe en masse kufferter, som faktisk er ret dyre. Og så ender man måske endda med at bruge flere penge på at købe disse kufferter end man havde betalt for at have flere kufferter med i flyet. For når man tænker godt efter har man ofte en eller flere kufferter et eller andet sted i ens hus, og ofte vil dette være enten på loftet eller nede i kælderen.

Pak kufferter med luft

Hvis du så lærer af din erfaring vil du formentligt til næste rejse sørge for, at du så får flere kufferter med på din rejse. Og her er det vigtigt, at du ikke begår endnu en fejl. For noget af det vigtigste du skal sørge for er, at du ikke fylder noget i de ekstra kufferter du har med. Du skal således tænke i dit hoved, at du skal pakke som om du kun havde taget en eneste kuffert med. For de to andre kufferter skal være så tomme, at du kan fylde dem med alt muligt. Og hvis du rent faktisk vælger, at have hele to kufferter med så er noget smart, som du kan gøre, at fylde den ene kuffert i den anden således, at du blot skal betale for én kuffert og ikke to kufferter.

Og når så du skal hjem fra din rejse kan det være, at du fra starten af tænker, at det var overflødigt med flere kufferter. Men snart vil du dog erfare, at du har købt så mange ting, at de umuligt kan være i den ene store kuffert du har hvorfor du vil sende en lille tak til dig selv i fortiden for at have sørget for, og for at have været så godt tænkende, at du har taget to kufferter med.