kollektion

Lækre ure er legetøj for voksne

xyz2

Mange børn samler på ting – samlekort, forskellige former for legetøj og meget andet. Det at blive voksen er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at lysten til at samle bliver mindre. Mange gange ændrer samleobjekterne sig bare. For mange voksne er en samling af lækre ure lidt af en drøm, og hvad legetøj kan være for børn, kan lækre og flotte ure på mange måder være for voksne.

Lækre ure behøver ikke at være dyre

Mange forbinder flotte samlinger af ure med store formuer og tænker, at pæne ure er noget, der er forbeholdt de velhavende. Og selvom, det er rigtigt, at der findes urmagere og mærker, der producerer ure i en prisklasse, der ligger udenfor rækkevidde for de fleste med en gennemsnitlig indkomst, findes der også mange lækre ure, der kan fås til ganske overkommelige priser. Et godt eksempel er ure fra det danske mærke Skagen – særligt en model som Skagen Signatur SKW2693, som er lidt af en klassiker og oven i købet fås til en pris, de fleste kan være med på. Skagen er som nævnt et dansk mærke, som gennem årene har stået bag en lang række af tidløse designs, som er elegante og enormt alsidige, og som vil gøre det godt i enhver samling af ure.

ur

Ure til både mænd og kvinder

I manges bevidsthed er samlinger af ure noget, der særligt fanger mænd, men det behøver på ingen måde at være tilfældet. Der findes også et stort udvalg af utroligt smukke og elegante dameure.

Når ure gennem tiden særligt har fanget mænds opmærksomhed, skyldes det måske, at det traditionelt har været en af de eneste typer af smykker, der virkelig har appelleret til mænd, og som har været produceret med mænd for øje. Det her derfor med tiden blevet en accessory til mænd, som der er enormt meget prestige forbundet med, og som kan medvirke til at hæve ethvert herreoutfit fra middelmådigt til elegant og detaljebevidst – det kræver bare det rigtige ur.

Smarturets indtog

Flotte ure har altid været en populære størrelse, men nu har en ny type ure gjort indtog på markedet, og det har ændret urets status markant. Der er nemlig tale om smarture – eller såkaldte smartwatches – med en lang række af forskellige funktioner. Afhængigt af den eksakte model kan disse ure nemlig være udstyret med funktioner såsom GPS og navigation, musikafspillere, træningsobservation, mulighed for synkronisering med smartphones og meget andet. Denne teknologi har skabt helt nye muligheder for, hvilken rolle et ur kan spille for bæreren af uret.