Mange par oplever samlivsproblemer

Mange par oplever samlivsproblemer

xyz2

Der er mange par, der oplevet problemer i starten når de er flyttet sammen. Det er super nemt at være kærrester når man ikke bor sammen. Selvom man måske ikke lige bemærker det når man er i det, så betyder det meget for mange, at de har deres eget sted, hvor de kan tage hen hvis de har brug for lidt alene tid. Der er rigtig mange par som oplever samlivsproblemer når de flytter sammen. Oftest flytter man ind i den enes lejlighed, hvilket for den anden kan virke lidt som om at det ikke rigtigt er ens eget hjem. Den der bor der i forvejen kan også opleve problemer med, at tingene ikke er som de altid har været, fordi der pludselig er en der laver om på det.

Forhindrer samlivsproblemerne med et godt fælles soveværelse

Soveværelset er et meget vigtigt rum for et par, og derfor er det især vigtigt at begge parter føler sig hjemme og tilpas i soveværelset. Det er super vigtigt at fokusere på, at sexlivet ikke går helt i stå, også selvom man har lidt samlivsproblemer. Man kan eventuelt prøve at købe nogle forskellige kondom typer. Dette kan virke nyt og spændende for begge, og det kan resultere i at begge parter får lyst til at prøve det i det fælles soveværelse. Når man er kærester skal man opføre sig som kærester, og ikke som et bofællesskab. Det er vigtigt at man opgiver nogle kampe, for at få et fælles hjem, hvor man møder hinanden på midten. Man skal bo en fælles lejlighed, med et fælles soveværelse, og derfor bliver man nødt til at sige til sig selv, at man ikke kan få det fuldstændig på ens egen måde, man er to om at skabe et hjem, hvilket bare kræver nogle kompromiser.

Gør ting for den anden, ikke kun for dig selv

Det er ikke kun en selv der bor der længere, derfor er det meget vigtigt at man husker på at gøre lidt for den anden, selvom man ikke selv mener det er nødvendigt. Det kan eksempelvis være at tage opvasken eller støvsuge, selvom man ikke selv mener at det trænger til det. Man kan finde meget glæde i at glæde andre, og dette er værd at huske, når man er flyttet sammen med sin kæreste. Alting behøver ikke længere være for ens egen skyld, man må gerne glæde den anden.

Husk at ægte hengivenhed og kærlighed kommer af den uselviske måde at give på. For mange mennesker forventer noget igen når de giver. Det gør at de ikke kun giver en gave, men også en forpligtigelse. Gør man det, så risikerer man den anden bliver ængstelig for at modtage gaver. Årsagen er at de er i tvivl om de bliver glade nok for gaven eller omtanken. Derfor er det vigtigt at når man giver, så giver man rigtigt. Uden nogen forventning om at få noget igen. Ikke engang et tak. Alt man får er en ekstra bonus men ikke en forventning.