hund-mad

3 gode råd til livet med hund – Forkæl din bedste ven

xyz2

Hunden er danskernes mest foretrukne kæledyr, og det er ikke uden grund. Der er ikke noget så vidunderligt, som at blive modtaget af en glad og logrende hund, når du kommer hjem. Din hund fortjener et dejligt og indholdsrigt liv, så her får du 3 gode råd til, hvordan du gør livet med hund ekstra skønt.

1. Gør gåturene til en leg

Gåture er ikke kun vigtigt for at motionere din hund, men det giver også god mulighed for, at du selv bliver luftet. Hvis du vil gøre gåturene lidt lettere, så er det en god ide, at din hund får en hundesele, der kan spændes om kroppen. Det sikrer, at du ikke trækker din hund i halsbåndet, hvilket kan give hunden skader i nakke og ryg.

hund-øjne

Har du brug for at have begge hænder fri, så er et aktivitetsbælte en smart løsning. Du kan klikke hundens snor fast til bæltet, så du kan bære indkøbsposer eller lettere løbe en tur sammen med din hund.

2. Sørg for den bedste næring til din hund

En hund skal have en anderledes kost end dig. Selvom den måske kigger bedende på dig med de største hundeøjne, så lever næringsindholdet i din menneskemad ikke op til hundens behov. Derfor bør du gå efter kvalitetsfoder såsom First Buddy hundefoder, når du skal sikre din hund den bedste næring.

Hunden skal bruge en del næring fra proteinrige kilder og en kost, der er rig på vitaminer og mineraler. På den måde giver du din hund de bedste betingelser for en langt og sundt liv. Der er forskel på behovet hos en hvalp og en voksen hund, så find den rette foder til netop din bedste ven.

3. Husk hunden selv i den travle hverdag

Det kan godt være svært at få tid til alting, hvis man har en travl hverdag, men en hund er også et stort ansvar. Selvom du måske ikke har lyst, så skal hunden luftes og aktiveres dagligt. Hvis du ikke aktiverer og motionerer din hund, vil den nemlig blive understimuleret og kan finde på at lave unoder for at underholde sig selv. Så husk din hund, selv når hverdagen er hektisk.