babylegetøj

3 slags legetøj som din baby vil elske

xyz2

Som nybagte forældre er der utrolig mange ting, man skal have styr på. Selvfølgelig er der en masse, som man lige skal lære: Hvordan får man en baby til at stoppe med at græde? Hvordan skifter man en ble? 

Disse er eksempler på de mere praktiske ting, man som forælder skal have styr på. Til de praktiske ting er der selvfølgelig også en masse udstyr, som man skal ud og købe. Det kunne for eksempel være et puslebord, en blespand, en sovetaske, en barnevogn, en babyalarm, en ny seng eller lignende. 

Men udover det praktiske udstyr er der også en masse andre ting, man skal købe, så babyen kan have det sjovt og få stimuleret sine sanser. Det er selvfølgelig legetøjet, der tænkes på. Men hvilke typer legetøj er vigtigst at anskaffe sig, når man har en baby. Herunder får du tre bud på legetøj, som dit barn vil elske.

Legehus

Til de helt små – en uro over sengen

Man kan sommetider blive forundret over, hvor lidt der skal til for at underholde en baby. Nogle gange skal de bare have noget spændende at kigge på, når de ligger i deres tremmeseng. Her er den klassiske uro perfekt. 

Uroen kommer i mange forskellige versioner, men grundprincippet er det samme. Dit barn vil få stimuleret sine sanser, selv når han eller hun bare ligger for sig selv. Selvom det kan virke utroligt simpelt, er det ikke uden grund, at denne type legetøj/pyntegenstand, er en klassisk bestseller.

Til de livlige børn – trampolinen

Det er ofte et stort plus, hvis du kan få dine børn op at stå og bevæge sig aktivt med deres legetøj. På den måde har barnet det supersjovt samtidig med, at det også får noget motion. Her er trampolinen perfekt. Vil du have mere inspiration til valg af legetøj til dit barn, så følg linket her

Trampolin

Den klassiske – legehuset 

En af de mest klassiske typer legetøj til små børn er legehuset. Det har været et go to for mange forældre de sidste mange årtier. Det er egentlig meget let at forstå hvorfor. Når man er et lille barn, kan alting virke meget stort og uoverskueligt. Mange ting kan man ikke nå, men nysgerrigheden pirrer stadig. Derfor er legehuset ideelt. 

Inde i legehuset er alt nemlig tilpasset til de små mennesker, så de kan føle sig hjemme og have det sjovt. Igen varierer legehusene meget i størrelse og typer. Udvælg det legehus, der passer til dit barns størrelse. 

For de helt små er de farverige plastikhuse måske det bedste valg. Har du lidt ældre børn, er de større og mere naturtro legehuse måske mere velegnede. Føler du dig meget selvsikker, kan du prøve kræfter med at bygge dit eget legehus til dine børn.