fint te stel

Få det smukkeste køkken med et vitrineskab

xyz2

De fleste husmødre og husejere drømmer om det perfekte hjem. Det perfekte hjem er et sted, der er smukt, rent, hyggeligt og personligt. 

Køkkenet er en central del af en families hjem. Det bliver ofte et samlingssted. Det er her vi spiser, både med familien og med gæster. 

Noget af det fineste, du kan have i dit køkken, er et vitrineskab. Læs mere her om vitrineskabe, og om hvordan du får råd til dem. 

køkkenskab

Derfor skal du have et vitrineskab

Et vitrineskab er ikke blot smukt i sig selv. Skabets glasruder lader dig udstille, det du har i skabene. I dag ejer de fleste mange smukke ting, men det er ikke altid at vi føler, at det er helt praktisk eller normalt, at udstille dem. Men med et vitrineskab, kan du netop kombinere praktisk opbevaring og udstilling. 

Så kan du selv, og dine gæster, få glæde af at betragte dine ting gennem glasruderne. Det er jo lidt en skam, at have så fine skåle og krus, og så kun kunne se på dem, når de er i brug. Det er jo ikke sikkert, at det altid lige er dem, du har lyst til at bruge. Især ikke, når der er børn omkring, som kunne komme til at ødelægge dem. 

Det er også det ideelle sted, at stille det stel, du har arvet. Disse porcelænsarvestykker er meget særlige. Vi er som regel ret ømme omkring dem. Det er da både fordi de er smukke, og fordi de har tilhørt vores slægt. Måske endda personer, vi har elsket højt. Det er dejligt at huske dem til dagligt, ved at kigge på deres gave til os. 

legekøkken

Et skab for voksne 

Vitrineskabet er et oplagt sted, at placere de ting, som du ikke vil have, at børnene bruger. Da kan i som forældre lave en regel om, at det er et skab kun for voksne. Alle tallerkner og glas, eller hvad end du måtte have lyst til at have derinde, er altså i helle. 

Børnene kan så tage og bruge det mindre smukke, fine og dyre service, som kan findes i køkkenets almindelige skuffer og skabe. Har du helt så børn, er det dig altid en god idé at placere dine kæreste ejendele højt og uden for rækkevidde. De kan nemt komme til at behandle dine dyrebare ting, som var det deres legetøj. Det kan også være rigtig smart og afslappende for dig, at købe et vitrineskab, der kan låses. Så er det helt bekymringsfrit, at have et vitrineskab.