Seng med en bamse

3 gaveideer til dit barn

xyz2

Dit barn har fødselsdag, og du mangler at købe en gave. Du vil gerne købe noget der gavner, og det behøver nødvendigvis ikke at være nyt legetøj, der bare fylder i hjemmet. Her finder du inspiration til gaver, der ikke kun handler om legetøj. Der bliver taget udgangspunkt i hjemmet, miljøet og i oplevelser. Dit barn fortjener den bedste dag, og med disse gaveideer skaber du et godt udgangspunkt for en god dag. 

Jordklode

Et hyggeligt værelse 

Noget til hjemmet er den perfekte gave til dit barn. Det vil gøre jeres hjem pænere, og på samme tid gavne dit barn. Man kan fx købe børnesengetøj hos Juniorhuset. Børnesengetøj findes med forskelligt print på, og man kan vælge alt efter hvad ens barn godt kan lide. Det vil virke som en personlig gave, da man har tænkt barnets interesser ind i det. Man kan også købe et fint tæppe, stole eller et sødt bord. Det kommer selvfølgelig an på, hvad der mangler på værelset. Når dit barn får et hyggeligt sted at opholde sig, vil det føle sig trygt og bruge meget tid derinde. Gaver, der omhandler indretning, skaber noget personligt, og det vil som sagt både gavne dit barn og dig. Derfor er det den perfekte gave. 

Solnedgang

Tænk miljøvenligt

Børnene er vores fremtid, og det er også dem, der skal bo i den verden vi har skabt. Derfor skal man tænke miljøet ind i det, når man køber en gave. Hvis du vælger at købe legetøj, så køb noget der ikke er miljøskadeligt. Meget legetøj er lavet af plastik, og hvis du skal være et godt forbillede for dit barn, skal du undgå dette. Du behøver selvfølgelig ikke at købe legetøj, og man kan derfor også købe tøj, der er produceret godt. Børnesengetøj vil igen være en god ide. D og skal man både med tøj og sengetøj kigge på materialet. En anden idé kan være miljøvenlige løsninger til køkkenet, hvilket også vil gavne dit barn. Det kunne fx være fine miljøvenlige sugerør.  

 

Oplevelser skaber barndomsminder 

Nogle gange kan det være federe at opleve noget end at få en fysisk gave. Børns oplevelser er med til at skabe deres barndomsminder, og man går aldrig galt i byen med en oplevelse. Det vil typisk gøre børn meget glade, og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan lave. Man kunne fx tage en tur i Tivoli, tage på campingtur, på udflugt i det fri eller noget helt andet. Det vigtigste er selvfølgelig bare, at man imødekommer sit barns behov og ønsker. Alle børn er forskellige, og derfor vil de også ønske forskellige oplevelser. Det kan måske forekomme lidt utraditionelt ikke at give noget materielt, men oplevelser er vigtigere end det materielle. Det kan man lære sine børn i en tidlig alder.