plankebord

Køb et smukt egetræsbord

xyz2

Drømmer du om et smukt egetræsbord, der kan stå midt i spisestuen eller i køkkenet? Et bord der samler familien om aftensmaden og danner ro i rummet? Et egetræsbord er med til at danne rammer om familielivet, og er et samlingspunkt for mad, hygge og snak. Bordet er lavet af massivt egetræ og kan holde til lidt af hvert. Så hvad enten det er fødselsdage, familiemiddage eller et stort arrangement, så er egetræsbordet med til at skabe den gode stemning i rummet. Her kan du kigge på egetræsbordet.

Træ i hjemmet

Det er altid smukt at bringe naturen indenfor. Så kan træet få lov til at leve inde i dagligstuen og få helt nyt liv. Træet er et robust materiale, og det kan derfor også godt tåle skræmmer. Ofte gør det at træet får lidt patina, når det får lov at blive brugt og spist ved. Det gør kun strukturen mere charmerende, at der går nogle år. Egeplankerne er ikke sarte og kan altså holde til meget.

Forskellige slags

Egetræsplader af forskellige slags findes i alle mulige varianter. Der er store, runde borde, der er mere firkantede borde, og så er der borde med mere særlige former. De er som skabt til et moderne hjem. Man kan selv vælge, hvor lyst eller hvor mørkt, man ønsker at træet skal være. Hvis man gerne vil have lidt lys til rummet, kan man jo passende vælge den lidt lysere tone.

Hvorfor vælge træet?

Der er åbenlyse årsager til, at man ønsker at få mere træ i sit hjem. Egetræet er storslået og det pynter meget i hjemmet. Derudover har det en hårdhed, der gør, at det bare kan holde til lidt mere end andet materiale. Træet er ikke sart, og kan tåle meget. Hvis man skal holde træet i lang tid, kan man lakere det med forskelligt slags træolie. Man kan også pudse og slibe det for at vedligeholde det.

Pas på egetræet

Hvis man skal have egetræsbordet til at holde i lang tid, er det vigtigt, at man hver dag tørrer det af med en klud med varmt vand og sæbe. Så kan man få krummer og andet snavs væk fra bordet. Man kan vælge at skrubbe lidt ekstra godt på træets overflade, for at være sikker på at det har længst muligt levetid. Det kan holde i mange år, hvis man passer godt på træet. Somme tider skal man også give det træolie, der er med til at holde overfladen smuk og skinnende. Træet er også materiale, der kan give mening i familielivet, fordi børnene gerne må lege og spilde lidt på det. Derfor skal man ikke bekymre sig, men bare holde træet pænt og overfladen kan behandles.