sund leg hund

Leg udvikler børn såvel som hvalpe

xyz2

Som forældre hører vi hele tiden om vigtigheden i at vores børn bliver stimuleret både intellektuelt og motorisk ved hjælp af det rigtige legetøj, og sådan forholder det sig også med hvalpe.

Hvalpe skal stimuleres for at få deres hjerne i gang med at lære

Når man anskaffer sig en hvalp forpligtiger man sig til at give hvalpen den bedste start på dens tilværelse. Det gør man ved at købe kvalitetsfoder til hvalpen såsom det man kan få her. Ved at købe high-end hundefoder sørger man for at hvalpen får de vitaminer og mineraler den har brug for, for at vokse sig stor og sund.

Men det er ikke foderet, som der er vigtigt. Det er i ligeså høj grad vigtigt at legetøjet er købt med omtanke. For din hvalp bliver den hund du opfostrer. Derfor er det vigtigt at du udfordrer den intellektuelt i det omfang den kan optage det. Køb aktivitetslegetøj som udfordrer din hund og som den kan få timer til at gå med hvor den er opslugt af sund leg.

Sund leg medfører også færre skader på hjemmet

En anden positiv ting ved at have masser af aktivitetslegetøj til den hund såsom det her , er at din hund ikke kommer til at lave så mange skader på dit hjem. En af de største årsager til at din hvalp gumler i møbler, tøj og væggene er at den ikke er stimulere. Ved at sørge for legetøj såsom dette , så sikrer du dit hjem og en sund glad hvalp. Det er en win win situation hele vejen rundt.

hundelegetøj