familie med lille barn

Sjov leg til hele familien

xyz2

Kvalitetstid med familien er super vigtigt, men det er ikke altid nemt at blive enig om, hvad man skal lave. Når man er en familie, er der jo stor aldersforskel på jer alle sammen, og det er derfor svært at finde en leg eller aktivitet som I alle har lyst til lige meget. Men der er der dog nogle ting, man godt kan lave sammen som familie. Læs her, for at få nogle gode ideer til hvordan I kan få mere leg ind i hverdagen.

 

Leg udendørs

Det er altid godt for os mennesker at komme udenfor og bruge nogle timer i solen eller bare i den friske luft. Derfor er det en god ide at finde på noget leg til hele familien udendørs. Leg er jo sådan set bare et andet ord for underholdning eller aktivitet, og det er derfor ikke noget, der kun omhandler børn.

Noget man kan lave udendørs, er sjove spil man kan lave i haven. Det kunne for eksempel være stigegolf til haven, som er et spil, der kan være underholdende i rimelig lang tid. Det er desuden også lavet sådan, at jo længere man går væk, jo sværere bliver det. Så derfor er der flere sværhedsgrader, så både de store og små kan være med. Man kan også tage et spil fodbold eller håndbold, hvis det er noget I synes er sjov.

Leg indendørs og andre steder

Er vejret ikke rigtig til at være udenfor, kan man jo også lege indenfor. Det kan man for eksempel med spil som matador, quiz eller andre sjove spil som hele familien kan være med til. Selvfølgelig findes der masser af spil derude, som er lavet til, at en hel familie kan sidde og hygge sig med det. Det er derfor også en god måde at få leget på sammen, og brugt den her kvalitetstid sammen.

Leg andre steder, kan jo betyde man tager et andet sted hen og laver en bestemt aktivitet. Det kunne for eksempel være man tog til tivoli, Legoland eller noget helt andet. Der er nemlig masser af aktiviteter her i Danmark, hvor hele familien kan være med. Som for eksempel en dyrepark eller en zoo generelt.

At bruge tid sammen som familie er bare altid vigtigt. Både for de små og de store. Det at have en familie, man føler, man er tæt med, og man føler man også kan have det sjovt med, gør livet meget bedre.