dreng

Sådan kan I lege sammen i familien

xyz2

At være sammen med hele familien er sundt for alle parter. Desværre er der mange familier der ikke prioriterer at være sammen. De laver ting for sig og måske er de endda mest interesserede i slet ikke at være sammen. Det er en skam da det er sundt at være sammen. Det er dog ikke sikkert, at man har så mange ting at være sammen om. Især hvis børnene er blevet lidt store kan det være svært at finde en ting at lave, som alle synes er sjov. Her er det altid langt sjovere at finde en ting man kan lide at lave sammen. Det kan sagtens være en ting, som man aldrig har prøvet før. Hvis man kaster sig ud i at lave noget, som ingen har prøvet at lave før har man også et fælles udgangspunkt for at lave noget dejligt sammen. Læs videre og få inspiration til hvad hele familien kan lave sammen.

dreng løber

Find en sport, som I alle sammen kan lide

Når I skal finde på noget at lave kan det være en rigtig god ting at finde noget, hvor I bevæger jer. For man bliver altid gladere når man bevæger sig og derfor er der større sandsynlighed for, at stemningen forbliver god. Prøv derfor at finde en sport eller aktivitet, som betyder, at I skal bevæge jer sammen. En rigtig god måde at bevæge sig på er for eksempel yoga. Det er en oplagt måde at bevæge sig på, som de fleste kan lide. Netop derfor er det en god ide, at man starter med at gå til yoga sammen.

Det eneste man skal bruge er sådan set en yogamåtte. Og har man ikke en yogamåtte kan man også bruge et håndklæde eller en form for skridsikkert tæppe i stedet. Jo flere yogamåtter I køber, jo større sandsynlighed er der for, at I kan få dem for en god pris. Det vil sige, at I lige så godt kan købe en måtte til alle i hele familien når I køber.

Gå og løb en tur sammen

At være sammen i en skov eller en park kan også være dejligt. Måske er der nogle i familien, der endda kan lide at løbe. De kan løbe sig en tur mens resten af familien de går sig en tur.

Det er bedst hvis der er forskellige ruter det sted man tager hen.

Måske er der en god rute, som er lidt kortere mens der er en længere løberute. Det er i hvert fald vigtigt at forsøge at time det på en måde så I bliver færdige på samme tid. Så kan I cykle hjem sammen og snakke om den dejlige tur I har været ude på.