blækpatroner i printer

Styr på kæledyr og farveprint

xyz2

Der er mange hverdagsopgaver, som skal dækkes ind, når man skal have en hverdag op at køre og det betyder, at der skal planlægges, skemalægges og skrinlægges. 

Eller… Du kan bestille det hele på nettet, så du slipper for at gå i panik, når din printer begynder at blinke og fortælle dig, at du skal have sat nye patroner i – eller katten ikke kan komme ind ad døren. Læs med her og bliv klædt på til at klare alle de små opgaver, der måske ellers ville blive skubbet til i morgen – eller dagen efter. 

hundehvalp

Farvepatroner – tjek!

Du er nok ikke den eneste, der har siddet og bandet dig selv langt væk, fordi du har glemt at skrive navn og nummer ned på de blækpatroner, der skal bestilles til printeren, når den løber tør. Det er en gennemgående ting, hvad enten du bruger de originale eller kopierne, at du finder en side, hvor det er let og overskueligt at finde det rigtige – også selvom du har glemt at skrive det ned. 

Tonerland kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige former for blæk og toner, så du kan finde den, der passer til jeres printer og sørge for, at du også i måned kan printe de vigtige papirer. Det er let og hurtigt og er du i tvivl, så kan du altid spørge om hjælp, så du er helt sikker på at det er den rigtige toner, du får med posten, når du har bestilt den hjem fra nettet. 

Tag hunden med på tur 

Når familien vælger at der skal tilføjes en firbenet kammerat til jeres flok, så kan det ende med at blive en større tilføjelse end først forventet. En af de mest populære hunde herhjemme er en labrador, som er både hyggelig, rolig og stor. 

Der er rigtig mange gode timer at hente med en hund i familien, det giver anledning til mere motion, mange timers hygge og nusning og kærlighed, så derfor er det så vigtigt, at du sørger for at passe rigtig godt på din firbenede ven. Især netop labrador kan ofte har, eller få problemer med hofterne og derfor er det også en rigtig god ide at investere i hjælpemidler allerede fra starten. 

Hos Canem.dk finder du blandt andet denne hunderampe, der sørger for, at din hund kan komme sikkert og behageligt op og ned fra bilen. Denne model kan pakkes sammen og ligge i bagagerummet, så den altid er tilgængelig og hurtigt kan pakkes sammen og pakkes ud, når hunden skal ud og ind.

kattelem

Hør den lille kat, mor, den mjaver og vil ind

Er det i stedet en lille kat, der er komme til familien, så er det helt andre opgaver, der skal løses, for en lille killing – eller en stor kat – kommer næppe til at sidde i bilen, mens I kører ud på tur. Til gengæld er det vigtigt, at den lille mis kan komme ud og ind, som det passer den, sådan som de fleste katte helst vil have det. 

En kattelem er heldigvis let at installere og koster ikke det helt store at anskaffe, så i dette tilfælde handler det mere om at finde tiden til at få det gjort og læse op på, hvilken skruemaskine du skal finde frem fra værktøjskassen, når den skal sættes på. 

Kattelemmen er en af de eneste praktiske ting, der skal være styr på, når en kat flytter ind, for vil du undgå opkradsede møbler og lignende, så er det vigtigt at katten kan komme ud og få noget luft, inden du kommer hjem og ungerne vil kæle med den.