Mor og baby

Gode tips hvis du er ny som mor

xyz2

Er du lige blevet mor men har lidt svært ved at finde ud af, hvordan det hele nu skal gøres? At have ansvaret for et andet menneske kan være skræmmende og hårdt, men det er også meget givende. Hvis det er første gang, man oplever at være blevet mor, er der mange ting, som er helt nye, hvilket i starten kan virke skræmmende, men så snart man ved, hvordan det hele hænger sammen, er det intet problem. Her vil der komme et par tips og tricks til nogle ting, der kan gøre det nemmere at passe sit barn.

Forældre

Hvordan er man en god mor?

Når man er mor er det vigtigt af være omsorgsfuld og ansvarsbevidst, men man behøver på ingen måde at tage det hele for seriøst. Det er nemt at komme til at tænke, at man ikke gør det godt nok som mor, når man ser, hvordan andre mødre gør det. Men her er der ingen grund til bekymring, for der er ikke en “rigtig” måde at være mor på. Så længe man opfylder behov som bleskiftning, mad og kærlighed skal det hele nok gå. Du skal finde din egen måde at være den perfekte mor på, selvom det er svært ikke at lade sig påvirke af, hvordan andre gør det. For at være endnu mere tryg i rollen som mor, kan det være en ide at snakke sammen med andre mødre. 

Snak sammen med andre mødre

Det kan gavne dig at snakke med andre mødre om, hvad det vil sige at være mor, og hvordan de har taget mor rollen på sig. Det er en god ide, fordi du kan få sat det hele i perspektiv og finde ud af, hvad dine holdninger er til forskellige ting i opdragelsen. Det vigtige er dog, at du får snakket med nogen, som står i samme situation som dig, for det er det, du kan få allermest ud af. Derudover kan man også lave et rigtig hyggeligt fællesskab. Denne slags fællesskab kalder man også for en mødregruppe og er simpelthen beregnet til, at man som nybagte mødre kan snakke om både de store og små spørgsmål, der er i jobbet som mor. 

Udstyr

Find det rette udstyr

Noget andet du kan gøre for at føle dig helt sikker i rollen som mor er at få købt det rette udstyr. På den måde kan du føle, at du har lidt bedre styr på det hele, hvilket også kan gøre dig mere afslappet. MamaMilla tilbyder al slags udstyr, du som nybagt mor kunne få brug for. Der er både tøj til moren, hvilket kan gøre, at du føler dig mere komfortabel, når du går rundt og passer barnet. Der er også et stort udvalg af børnetøj, hvilket selvfølgelig er nødvendigt at få fat i. Derudover er der en masse udstyr som sutter, pusletasker, ammepuder, hagesmække og meget mere. Det gode ved MamaMilla er, at det hele er samlet et sted, hvilket er meget praktisk og nemt for dig.