Familie_sundhed

Alt dette har du brug for på en ferie med børn

xyz2

Står du og skal på ferie med dine børn og din familie, men er det måske første ferie sammen med børn? Så kan det være svært at finde ud af, hvad du skal pakke. Det kan du heldigvis få hjælp og inspiration til lige her. Når du rejser med børn, så er der rigtig mange ting, du skal huske. En baby kræver rigtig meget og rigtig mange ting, og derfor er det vigtigt, at du husker det hele. Det vil også være nemmere for dig, hvis du har det meste med hjemmefra, så alt er, som det plejer at være.

Børn Pool

Du skal huske alle ting til hygiejne, såsom bleer, servietter, creme og alle ting til puslebordet. Derudover skal du huske solcreme og badetøj med uv, så dit barn bliver beskyttet mod solens stråler. Det er også en god idé at have noget legetøj og andre sjove ting med hjemmefra, så der er noget, som din baby er vant til. Det kan være svært nok at få din baby til at spise og sove derhjemme. Det kan være endnu sværere i nye omgivelser, og derfor kan det være godt at have kendte ting med hjemmefra.

Sådan finder du sjove oppustelige badedyr

Det er også en god idé at have oppustelige badedyr med hjemmefra. Det er en god måde at underholde dine børn på i poolen, og det er noget, som altid er et sikkert hit. Især hvis dit oppustelige badedyr er meget farverigt, fordi det fanger børns opmærksomhed. På den måde har du også noget legetøj, som du kan lege med i vandet sammen med dit barn. Du kan dog også få en fed sofa som oppustelig badedyr, og på den måde kan du have det sjovt sammen med din familie også. Badedyr er ikke kun for børn.

Der findes et hav af sjove badedyr til voksne også, og de er gode, hvis du gerne vil have mere sol. Det giver en god mulighed for at flyde rundt og nyde din ferie på vandet, hvis du har en lille pause for dig selv. Det handler om at nyde de øjeblikke, du har for dig selv, hvis du er afsted med et eller flere børn.

Badelegetøj

Beskyt dine børn med uv badetøj

Skal du på ferie med et mindre barn, så er det ekstremt vigtigt, at du beskytter barnet mod solen. Solens stråler er farlige for vokse, men det er især farligt for børn. Derfor kan du på noget specielt badetøj. Beskyt dine børn med uv badetøj og undgå forbrændinger på børnene. Det er super vigtigt, og det er noget, som er en rigtig god idé at købe hjemmefra. På den måde er I sikre på, at I har det helt rigtige badetøj med til deres børn.

Sådan underholder du dine børn på flyveren

Er det første gang, du skal ud og flyve med dine børn, så kan du måske frygte flyveturen en smule. Men der er slet ikke noget at være nervøs over. Det skal nok gå meget bedre, end du selv tror. Det handler bare om, at du skal beskæftige dine børn.

Husk at pakke en masse snacks og legesager, så der altid er mulighed for at lave noget ombord på flyveren. Det giver meget mere ro, og det gør flyveturen bedre for både dine børn, men også for dig. På den måde får I den bedste start på jeres ferie, som I vil kunne ønske. Så skal I bare gøre det samme, når I skal flyve hjem igen.