Søskende

Lad naturen samle familien

xyz2

Som familie kan det være svært at finde på nye ting at lave sammen, og det kan hurtigt gå hen at blive en dyr affære. Men sådan behøver det ikke at være. Alt hvad du behøver er at se ud af vinduet og lade naturen inspirere til nye, spændende eventyr.

familie-natur

Hvorfor naturen?

Det er ingen hemmelighed, at det er sundt med frisk luft, og de fleste synes såmænd også godt om at færdes i den. Men i en travl og presset hverdag kan den friske luft hurtigt blive nedprioriteret til fordel for diverse andre ting. Trænger I til at opleve mere sammen som en familie er naturen imidlertid en oplagt løsning. Naturen er mange ting, og man skal sjældent lede længe, før man støder på den. Den mangfoldige natur betyder også, at der er masser af ting at lave. Lige fra boldspil og lege til at klatre i træer og bygge huler. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Naturen byder også på masser af inspiration til gør-det-selv-projekter og andre kreative lege. Der findes stort set ikke det i naturen, som ikke kan bruges til at kreere nyt legetøj, dekorationer til hjemmet, madlavning eller noget helt andet. Der findes også et hav bøger og hjemmesider med gode forslag til lige præcis det. 

Familie ved stranden

Et spørgsmål om at huske alt hvad naturen har at byde på

Naturen omgiver os det meste af tiden, men det er næsten som om, vi glemmer at ligge mærke til den, fordi vi tager for givet, at den er der. Som familie er naturen det perfekte sted at gå på opdagelse, og slår man øjnene op, vil man hurtigt se alt, hvad den har at byde på. Fantastiske gåture, shelters til overnatning, lejrbål, svampe- og bær jagt, fuglekiggeri og motion for blot at nævne et par eksempler. Alt imens man får bevæget kroppen og indåndet den friske luft, der efterhånden kan fremstå som en mangelvare i en ellers travldag. Bedst af alt er det en nem og omkostningsfri måde at samle familien til nye og spændende oplevelser. Du kan læse mere om gode tips til familielivet ved at klikke her.